Ultimele 5 zile pentru înscrierea online la Alba Iulia City Race!

Ajunsă la cea de-a patra ediție, ”Alba Iulia City Race” - Aleargă în Cealaltă Capitală, este o competiție născută din dorința organizatorilor de a atrage cât mai multă lume spre alergare, dar și de a promova Alba Iulia și de a o transforma, o dată pe an, în capitala atletismului românesc. Înscrierile online se mai pot face până la 14 septembrie - pe site-ul http://albaiulia.cityrace.ro/detalii-inscriere/ - după această dată mai existând posibilitatea înscrierii la fața locului, în ziua competiției. 

În acest an, în cadrul competiției vor fi 4 probe, gândite în așa fel încât să atragă un număr cât mai mare de participanți, indiferent de categoria de vârstă, sex și nivel de pregătire fizică: Semimaraton - 21 km, cu o diferență de nivel de 700 metri; Cros Star Transmission - 10 km, cu o diferență de nivel de 300 metri; Crosul Cetății Selgros - 2,7 km, în interiorul Cetății Alba Carolina; Kids Race - distanțe între 800 metri și 2,7 km. 

Taxa de participare, la înscrierea online, este de 130 lei, iar la fața locului este 150 lei. Participarea copiilor, în probele împărțite pe mai multe categorii de vârstă, este gratuită.

Adauga comentariu