Termenul de înscriere la cursurile de formare antreprenorială, pentru comunitățile defavorizate, a fost prelungit

Veste bună pentru cele cinci comunități defavorizate din Alba Iulia, cărora li se adresează programul „Alba Iulia 360”: Primăria Alba Iulia a decis să prelungească - până în 10 septembrie 2018 - înscrierile la cursurile de formare antreprenorială acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și la cursurile e-Learning de antreprenoriat oferite gratuit de Fundația Națională a Tinerilor Manageri.

Cursurile se adresează persoanelor din cinci comunităţi marginalizate ale municipiului, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Cei care aplică trebuie să nu mai fi participat la un alt program de formare în competențe antreprenoriale gratuit cofinanțat din fonduri publice (inclusiv Fonduri Structurale).

Pentru participarea la programul de formare ”Inițiere în Competențe antreprenoriale”, acreditat ANC, fiecare cursant va primi o subvenție de 5 lei/oră, adică 160 de lei pentru participare integrală la curs (32 ore - curs + evaluare-testare).

Costurile logistice și masa pentru toți participanții, vor fi suportate de către FNTM, prin proiectul ”Alba Iulia 360”.

Adauga comentariu