SHARE! Avocatul Dorin Tataru: "Imi ofer serviciile PRO BONO pentru toti cei care pot dovedi ca au fost vatamati de dr. Mihai Lucan! Este protestul meu impotriva mizeriilor din sistemul medical"! Vrei sa vorbesti cu avocatul Tatar? Iti dam contactul lui

Citind tot ce s-a scris despre Mihai Lucan in aceste zile, avocatul clujean Dorin Tataru a facut un anunt extrem de interesant pe pagina de facebook a deputatului Emanuel Ungureanu, cel de la care a pornit aceasta ancheta unica in Romania:

"Domnule Ungureanu aveti toata sustinerea mea. Imi ofer serviciile PRO BONO pentru toti cei care pot dovedi ca au fost vatamati de dr. Lucan!"

L-am intrebat pe avocatul Dorin Tataru ce l-a indemnat sa faca acest gest incredibil:

"Pur si simplu! Tot ce am citit zilele astea despre povestea cu Lucan mi-a dat dse inteles ca sunt mii de oameni in tara asta care poate ar vrea sa faca ceva, care poate au fost afectati de posibile abuzuri ale lui Lucan sau poate inselati cu bani, dar nu isi permit un avocat!

Este modul meu de a ii ajuta pe cei care au fost vatamati de doctorul Lucan si care pot si dovedi asta. Dosarele impotriva dumnezeilor medicali sunt grele, dar eu am expertiza si rabdarea sa le duc in instanta. Ma ocup cu precadere de malpraxis mediacal.

Transmit un mesaj tuturor: Oameni buni, nu va temeti sa vorbiti, sa actionati, caci Legea e de partea voastra, iar eu pot sa va ajut in aceasta poveste pana la capat.

Cand nimeni nu imi dadea vreo sansa, in 2015 am reusit sa obtin in instanta inchisoare cu suspendare pentru doctorul Lupsan, ginecologul din Turda, plus 5 ani de interdictie in a-si practica meseria, intr-un dosar in care nimeni nu a crezut ca se poate intampla asa ceva", a spus avocatul pentru Ziar de Cluj. 

Toti cei interesati de serviciile gratuite ale avocatului Dorin tataru si care au avut de a face cu Mihai Lucan sunt rugati sa scrie la 

avocati_tataru@yahoo.com

 

Adauga comentariu