Săltat de polițiști pentru a-i potoli cheful de scandal prin baruri

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un tânăr din comuna Roşia Montană, cercetat, alături de alţi doi indivizi, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe.

Conform datelor furnizate de IPJ Alba, la data de 8 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Abrud, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la infracţiunea de tulburarea a ordinii şi liniştii publice, faptă ce ar fi fost comisă de 3 tineri, de 22, 23 şi 26 de ani, în noaptea de 07/08 septembrie 2018.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau într-un bar din Abrud, cei 3 ar fi provocat în scandal şi i-ar fi agresat pe doi tineri aflați în incintă.

Mai târziu, în jurul orei 04.00, în timp ce se aflau într-un alt bar din Abrud, tânărul de 22 de ani, cu chef de scandal, ar fi agresat un alt bărbat, client al localului.

Faţă de tânărul de 22 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care a dispus cercetarea sa sub control judiciar. Cercetările, în dosarul deschis pe numele celor trei, sunt continuate.

Adauga comentariu