Psihologul Adelina Pop va realiza emisiunea Mental la NCN. Sfaturi psihologice care iti vor schimba viata!

NCN, cel mai nou post de televiziune de stiri lansat in Romania, isi completeaza oferta editoriala cu o noua pastila zilnica, de aceasta data din domeniul psihologiei.

Adelina Pop, un psiholog cu o bogata experienta profesionala, va realiza rubrica MENTAL, unde zi de zi va discuta despre marile probleme si solutii ale sufletului si comportamentului uman. Depresia, anxietatea, relatiile interumane, adictiile, traumele sufletesti sau fizice, fericirea, implinirea, suportul emotional, ura, optimismul, toate vor fi subiecte abordate frontal si deschis de catre Adelina Pop.

Si merita sa primesti gratis aceste sfaturi din partea Adelinei Pop, caci o face intr-un stil cald, calm si foarte natural.

Adelina Pop este psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut. A terminat Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, a urmat Masteratul de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din cadrul aceleiasi universitati. De asemenea, a facut formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si in Consiliere Psihologica Cognitiv-Comportamentala, fiind atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca si Psiholog Clinician, Consilier psihologic si Psihoterapeut.

Ai nevoie de Adelina Pop pentru consultatii particulare? Te poti programa AICI!

 

IMPORTANT: Nu uitati ca Romania are un nou canal TV de stiri - NCN, unde puteti urmari in fiecare ora stiri super interesante si dezvaluiri pe care alte televiziuni evita sa le faca.

Puteti vedea NCN pe urmatoarele retele:

 

Telekom - canalul 266

UPC - canalul 409

NextGen - canalul 36

Adauga comentariu