Pregătiri intense pentru taxarea locurilor de parcare din Alba Iulia

Lucrările desfășurate de Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat (ADPP) din cadrul Primăriei Alba Iulia, de marcare a locurilr de parcare publice, în vederea taxării utilizatorilor lor, au ajuns pe segmentul Piața Cetate - Agras, spre Stadionul ”Cetate”. Pe ambele sensuri de circulație au fost amplasate benzi și indicatoare rutiere care interzic parcarea, tocmai pentru a se putea efectua marcajul pe asfalt.

Doru Inurean, șeful serviciului ADPP ne-a declarat că astfel de operațiuni, au loc în tot orașul, toate parcările publice urmând a fi marcate în vederea taxării. 

”Lucrăm în mai multe puncte din oraș, nu numai în Cetate. Pregătim totul pentru momentul în care va fi adoptat proiectul de hotărâre privind introducerea taxei de parcare, care e încă în dezbatere. Noi vom fi pregătiți. E o sursă de venit suplimentară la bugetul local, dar e și o pârghie de civilizare. Nu vom mai vedea mașini parcate aiurea, care îngreunează sau blochează traficul”, ne-a declarat Doru Inurean. 

Adauga comentariu