Pentru toti cei care...

... ma admira pe silent sau ma sustin pe fata ca OM, pentru toti cei care nu ma suporta, dar ma respecta pentru curajul meu, ii rog sa ma sustina in proiectul pe care mi l-am asumat, acela de a revigora Stanga si PSD la Cluj. Valorile Stangii sunt credinta mea si nu m-am dezis niciodata de ele. In tot ce am facut. 

... au fost alaturi de mine cand, in 2012, am candidat independent, sau in 2016 am candidat din nou impotriva mafiei PDL si impotriva lui Boc, am o rugaminte: sa vada ca am fost constant in ultimul deceniu in lupta mea, chiar si cand am fost singur, chiar si cand am avut un oras de pupatori de funduri de Boc impotriva. Cred in echilibrul politic si cred ca Boc are nevoie de o contrapondere. Daca m-ati votat acum 7 ani si acum 4 ani, sustineti-ma si in demersul meu de acum, de a vota prima femeie la Cotroceni. Votul vostru de duminica va fi important si pentru viitorul Clujului, caci PSD e un partid care a facut lucruri extraordinare pentru Romania in ultimii 30 de ani. Eu o sustin pe Viorica Dancila, daca vreti sa imi dati putere, votati pentru ea, caci votati pentru mine si ideile mele.

... au votat cu Geoana si Ponta (cand era in PSD) in 2009 si 2014, cand la urne PSD a luat 60 000 de voturi in municipiul Cluj-Napoca si peste 140 000 in judet, pentru toti membrii de partid din PSD Cluj si pentru cei care tin cu social democratia in Cluj, va rog sa imi acordati increderea de a reconstrui PSD in acest oras. In putinul timp pe care l-am avut la dispozitie de la numirea mea ca presedinte al PSD Cluj, impreuna cu echipa mea, am reusit imposibilul: din 23 de membri activi am strans 1000, dintr-o organizatie prafuita am devenit un activa si muncitoare, am redat speranta celor din PSD Cluj ca lucrurile se pot schimba. Si se pot schimba nu doar datorita lui Liviu Alexa, ci daca voi veniti LANGA mine si ma faceti sa nu mai fiu singur, cum am fost in ultimii ani in luptele mele cu Boc si Tise si functionarii lor corupti. Am luptat prea mult singur, dar acum inteleg ce inseamna forta PSD, am vazut-o in ultimele saptamani si mi-am dat seama ce potential avem impreuna. De fapt, acum stiu ce putem face impreuna: SA CASTIGAM. Haideti, pesedistilor, haideti sa aratam ca suntem o FORTA! Nu voi mai permite nimanui sa strige muiepsd, nu voi mai permite nimanui sa isi bata joc de Stanga! Incepem duminica cu stampila de vot si continuam fara pauza de acum inainte!

... mi-au cerut ajutorul ca ziarist si au vazut ca m-am luptat pentru ei, votati duminica pentru PSD. Eu am dat o mana de ajutor tuturor celor abuzati si calcati in picioare si m-am batut de-a lungul a 20 de ani de cariera in presa cu politicieni parsivi, cu interlopi, cu gulere albe manjite de coruptie, cu popi si dumnezei pamantesti. Daca a contat pentru voi ce am facut, acum e momentul sa imi aratati ca ma puteti si voi ajuta.

... sunt satui de o administratie inerta, care arunca cu sclipici peste nevoie noastre, am un mesaj: haideti sa ii dam un semnal lui Boc si lui Tise ca existam, ca 16 ani cu nasul si cu finul sunt destui. Clujul e un balon de sapun, un oras imbracat in PR-ul presei platite, dar peste UNTOLD, IT si alte blablauri, noi stim ca Clujul are mari carente: spitale jegoase, drumuri judetene cariate, zero turism, aglomeratie, scumpete. Ii punem capat? Votati duminica cu partidul pe care il conduc, PSD Cluj. 

... taximetristi fiind, isi vor aduce aminte ca i-am sustinut mereu impotriva abuzurilor lui Boc si ale politiei locale, am aceeasi rugaminte: turati-va motoarele spre cabinele de vot. Boc a luat-o razna, nu mai respecta nimic, iar liberalii lui Iohannis care conduc Clujul v-au aratat mereu dispretul: lucrati pe tarife de nimic, nu mai aveti standuri, v-au bagat in casa Clujului Uber, Bolt si alte "inovatii".

... au copii de cresa si nu au fost primiti in cresele de stat, si sunteti 1000 de familii in Cluj, va rog sa va razbunati civilizat pe nesimtirea lui Boc si sa fiti alaturi de mine si de Dancila. 

... vor un viitor diferit de cel vazut de Iohannis, ficusul care a dormit la Cotroceni 5 ani, fiti alaturi de o femeie care a muncit 20 de luni de la 4 dimineata la 2 noaptea ca sa conduca cu adevarat o tara, nu sa stea in concedii!

... nu mai vor ca setese, serei, binoame si alte sisteme paralele sa altereze democratia si VOTUL nostru, le spun: veniti si votati duminica cu PSD si Viorica Dancila. 

Nu va voi vorbi de votul pe care dumneavoastra, doamnele, ar trebui sa-l dati acestei doamne din solidaritate de gen, caci nu imi plac penibilitatile. Va garantez ca Viorica Dancila, in calitate de purtatoare de fusta, e mai strong decat multi purtatori de pantaloni din politica romaneasca. Nu va voi vorbi, dragi pensionari, dragi medici, dragi functionari despre recunostinta pe care ar trebui sa o aveti pentru cea care, conducand un guvern PSD, v-a schimbat IN BINE si TOTAL vietile. 

Eu va voi vorbi doar despre Romania. Tara care implineste 30 de ani de pretinsa libertate in curand si care, in fapt, abia mai respira de chingile securistilor si ale urii sadite de ei in inimile dumneavoastra. 

O inima supusa mereu urii slabeste si moare.

Inima Romaniei trebuie eliberata de ura.

 

Adauga comentariu