Pentru a doua oară, tronsonul de autostradă Șoimuș-Simeria este anunțat ”închis”, dar el este deschis circulației. Vezi ce zic reprezentanții constructorului - UMB Spedition

Tronsonul de autostradă Șoimuș-Simeria este încă deschis, deși, la finele săptămânii trecute, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunțase că, de luni, nodul rutier de la Șoimuș va fi închis. Asta după ce, cu alte două săptămâni în urmă, Primăria Deva avertiza că, din data de 3 septembrie, autovehiculele care vor să urce pe autostradă, la Șoimuș, nu o vor mai putea face, fiind redirecționate pe DN7, până la Simeria. Totuși, autostrada este încă deschisă și va rămâne așa, probabil, toată săptămâna.

”Ziar de Alba” a încercat să afle, de la principala sursă, respectiv de la constructorul Spedition UMB, când se va închide tronsonul de autostradă dintre Șoimuș și Simeria.

„De abia a ieșit avizul de la IGPR, trebuie montată întâi presemnalizarea ca să vedem de unde și cum. Neavând aviz, nu aveam cum să montăm presemnalizarea. Sperăm săptămâna această să terminăm cu semnalizarea, pentru că trebuie făcută și pe autostradă, și este sub trafic. E mai dificil puțin, mai delicat. Nu pot să vă spun exact pe ce perioadă se va întinde efectuarea lucrărilor, pentru că foarte mult depinde de vreme. Dacă vremea e ok, merge treaba repede, dacă apar precipitații mai abundente atunci posibil să dureze mai mult. Încercăm pe cât posibil să o închidem cât mai puțin, să nu afectăm foarte mult participanții la trafic și nici cetățenii din Deva”, a declarat Gabriel Nunu, reprezentantul UMB Spedition, pentru ”Ziar de Alba”.

Adauga comentariu