Nu este pentru cine se pregătește...: trafic fluidizat în cartierul ”Cetate”

Spre surprinderea multor participanți la traficul de pe Bulevardul Revoluției 1989 - cartier ”Cetate” din Alba Iulia, marcajele făcute de Serviciul de Administrare a Patrimoniului Local din cadrul Primăriei, în vederea delimitării locurilor de parcare, în vederea taxării, nu a făcut altceva decât să fluidizeze traficul. Faptul că, acum, mașinile sunt parcate paralele cu trotuarul, nu oblic, a scos la iveala și a doua bandă de circulație.

În zona în care, zi de zi, la orele de vârf, se staționa în trafic - și ne referim aici la zona dintre ”Fortuna” și Spitalul Județean Alba, acum se circulă în condiții mult mai normale.
Culmea, mulți albaiulieni nici măcar nu știau că în zonă sunt două benzi de circulație pe sens, plus o bandă de staționare! 
Am primit reacții inclusiv de la un consilier local care nu știa de existența celei de-a doua benzi de circulație pe sens și asta datorită parcării haotice practicate de către șoferi. Acum, după aplicarea marcajelor, dar și cu prezența poliției locale în zonă, care îndrumă șoferii să vadă noile marcaje, tronsonul mai sus menționat a fost decongestionat.

Adauga comentariu