În loc să înceapă școala, o minoră este cercetată pentru mai multe furturi

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat o minoră, în vârstă de 14 ani, bănuită de săvârșirea a trei furturi din localuri publice sau saloane de înfrumuseţare. Prejudiciul, în valoare de peste 2.000 de lei, a fost recuperat parţial, iar fata este cercetată pentru furt.

Din datele existente la dosar reiese că, la data de 7 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au identificat fata de 14 ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba, ca fiind persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat poliţiei în după-amiaza aceleiaşi zile. Minora ar fi profitat de neatenţia persoanelor aflate într-un salon de coafură din Alba Iulia şi ar fi sustras, din două poşete, suma de 310 lei.

În după amiaza aceleași zile, minora ar fi pătruns în spaţiul administrativ al unui hotel din Alba Iulia şi ar fi sustras suma de 200 de lei, din genţile lăsate de angajatele hotelului în vestiar.

Se pare că, aceeaşi minoră ar fi sustras, în luna iulie 2018, dintr-un salon de coafură de pe strada Moţilor din Alba Iulia, un telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei şi suma de 600 de lei.

Adauga comentariu