Hai, că ne-am întors! Ziariști bătrâni la cel mai nou produs media: ziardealba.ro!

Cei care muncesc sau au muncit în presa scrisă știu că, odată dobândit, ”virusul” rămâne pentru tot restul vieții.

Chiar dacă te îndepărtezi, pentru o perioadă, de acest mediu, rămâne mereu tentația de a fi ”acolo”, de-ați exprima opinia, de a cerceta și a aduce în fața cititorilor subiectele despre care știi sigur că-i interesează. Așa că, atunci cand ți se oferă șansa, nu poți să o refuzi și te întorci. De astăzi, suntem back in business.

Cititorii din județul Alba vor avea la dispoziție un nou produs media, o nouă sursă de informare - Ziar de Alba - publicația online ziardealba.ro. 

Ziar de Alba are deja 12 frați mai mari și, foarte curând, va avea multime de frați mai mici. Liviu Alexa, jurnalist în Cluj Napoca, cel care a pus pe roate proiectul acestei familii, are în intenție să ajungă în fiecare județ și... va ajunge. Punct.

Ce vom face în Alba?

Vă vom informa - corect și obiectiv - despre tot ceea ce,  în 20 de ani de presă locală, am învățat că vă interesează. Vom face tot ceea ce ne stă în putere să fim acolo unde se întamplă lucruri importante, să vă facem cunoscute opiniile oamenilor care contează și să vă informăm atunci când cei care ne conduc iau hotărâri ce ne influențează viața. Bineințeles ca nu-i vom rata nici pe politicieni, inepuizabilă sursă de subiecte mai mult sau mai puțin controversate.

Vom încerca să vă facem viața ușoară, să nu vă fie greu să ne citiți. Vom fi aici - pe site, vom fi și pe Facebook, putem să fim și pe smartphone-ul dumneavoastră și, în curând, vom încerca să fim și mai mult de-atât.

Pentru viitor avem planuri mari! Vom diversifica produsul media și vom incerca să vă oferim mereu mai mult. Dar, aceasta este ideea lui Liviu Alexa și, la momentul potrivit, el va fi cel care va da amanunte.

Așadar, fără să o mai lungim, bine v-am regăsit!

Adauga comentariu