Florin Roman, deputat de Alba: ”Orice ieșire publică a lui Dragnea mai înfige o cruce în mormântul politic al PSD”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, aseară, într-un interviu la Antena 3, că anul trecut - în luna aprilie - a avut loc o tentativă de ucidere a sa. „Au venit 4 străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, au stat trei săptămâni, dar mă rog, am scăpat. Au ajuns în preajma mea”, a spus Liviu Dragnea. El a subliniat că asta e tot ce vrea să spună.

Cel mai vocal parlamentar de Alba, deputatul Florin Roman, a comentat, astăzi, în stilul său caracteristic, declarația lui Liviu Dragnea.

”Orice ieșire publică a lui Dragnea mai înfige o cruce in mormântul politic al PSD. Este foarte clar pentru toată lumea că domnul Dragnea a luat-o rău de tot pe ulei. Cred că, dacă mai sunt locuri la Spitalul Socola, omul - până merge la pușcărie, având o condamnare în primă instanță - va fi internat la balamuc. Dragnea a luat-o rău de tot pe urma dictatorilor care, pe finalul mandatului, au început să delireze, să vadă dușmani, să vadă asasini. Prin declarațiile făcute, trage întreaga Românie în jos”.

 

Adauga comentariu