Contrar zvonurilor, PSD Alba nu va avea parte de alegeri anticipate. Ioan Dîrzu neagă întâlnirea cu Victor Ponta

PSD Alba infirmă faptul că în cadrul organizației județene vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte, ca urmare a deciziei conducerii centrale de a fi clarificată situația în filialele în care există președinți interimari.

Conform organizației Alba a PSD, Ioan Dîrzu, în ciuda demisiei de onoare pe care a depus-o ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale din 2016, este președinte pe funcție, cu drepturi depline, demisia sa nefiind acceptată de către echipa din conducerea centrală a PSD.

”Reamintim opiniei publice faptul că domnul Dîrzu a fost ales președinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani, conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016, dumnealui și-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Național (CExN), demisia nefiind acceptată de echipa de conducere a Partidului și neproducând, astfel, efecte juridice.  Ulterior, domnul președinte Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcție și de organizația județeană. Dorim să infirmăm ferm informațiile apărute în presa locală conform cărora domnul președinte Dîrzu s-ar afla într-o situație de interimat, caz care ar determina alegeri anticipate în PSD Alba”, afirmă echipa PSD Alba.

Interesant este faptul că există persoane care susțin că, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Ioan Dîrzu s-a întâlnit cu Victor Ponta pe terenurile de golf de la Teleac, cei doi având o discuție destul de îndelungată. Contactat telefonic, Ioan Dîrzu a negat întâlnirea cu Ponta.

”Sunt doar povești. Sunt doar can-can-uri băgate pe conturi false de pe rețele de socializare. Nu mă interesează să le comentez. În ceea ce privește alegerile, Alba nu face parte din județele care să aibă un președinte interimar, deci nu se pune problema”, spune Ioan Dîrzu. 

Adauga comentariu