Căutată de Poliție: ați vazut-o?

Poliţiştii din Alba caută o femeie din comuna Ciuruleasa, care a plecat de acasă şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Ieri, 6 septembrie 2018, Postul de Poliţie Ciuruleasa a fost sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 5 septembrie 2018, Marc Sabina Dorina, de 50 de ani, din localitatea Mătişeşti, comuna Ciuruleasa, a plecat de la domiciliul său şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele femeii : 1,60 înălțime, păr drept, grizonat, ochi căprui, constituție robustă, faţă rotundă, iar ca semn particular are o aluniţă mare sub bărbie. La data plecării, aceasta purta un sacou de culoare crem, rochie cu flori şi pantofi negri. 

Imediat după sesizare, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa, împreună cu poliţiştii din Abrud şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat activităţile de căutare, iar aceasta a fost dată în urmărire la nivel național.

Adauga comentariu