Azi leul a schelalait puternic, milioane de romani cu rate in euro s-au incruntat. La Guvern este inchis pentru inventar

Oare la guvern nu se poate pune placuta aia cu "inchis pentru inventar"? Nici nu au venit bine liberalii ca apar din senin semne nasoale.

Maine - poimaine sa ne asteptam ca Euro sa atinga cea mai mare valoare din istorie, raportat la moneda nationala. Azi leul a schelalait puternic, milioane de romani cu rate in euro s-au incruntat. Aparent, nu exista niciun motiv in economie sa se intample asta.

Si ajungem iar la comunicarea cu bata in balta. "Au devalizat bugetul, nu sunt bani de pensii si salarii", spuneau liberalii cu cateva zile inainte. "Sunt bani de pensii si salarii", spun aceiasi liberali ajunsi la guvernare. "Vom introduce o noua taxa de prima inmatriculare", spune noul premier. "Nu vom introduce o taxa de prima inmatriculare", s-a auzit peste cateva zile... Si exemplele continua.

Disperat, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, spune ca economia Romaniei e stabila, nu sunt probleme!

Astfel de derapaje de comunicare trebuie stopate. Nu ca pe vremea cealalta era altfel. Va amintiti de Orlando de la discoteca, cu siguranta.

Dar... Mai sunt 10 zile pana la turul II. Aruncati astfel de vorbe in continuare si va veti intreba ca in turul I, cum se face ca in cateva zile, Iohannis a scazut de la 44 la suta in songaje la 36 la suta in real.

Mai bine cereti-i lui sa va imprumute cartea favorita. Aia a lui Garleanu, "Din lumea celor care nu cuvanta". Conspectati si invatati.

Altfel, asemenea ca la USR, dupa turul II o veti auzi pe ravasitoare cum va gratuleaza cu un cuvant naspa, care incepe cu "c" si se termina in "acati"!

Si inca ceva, daca o tineti tot asa, estimez ca in februarie PNL va fi pe locul 2 in sondaje.

Adauga comentariu