Așa va arăta Parcul Unirii din Alba Iulia. Primarul Hava așteaptă părerile locuitorilor

”Când un proiect aduce ceva proaspăt și nou e greu să-l compari cu altceva”, spune primarul Mircea Hava într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, referindu-se la felul în care va arăta Parcul Unirii, după finalizarea lucrărilor care se desfășoară în prezent.. Postarea este însoțită de cateva fotografii, iar primarul așteaptă părerea albaiulienilor. 

”Când un proiect aduce ceva proaspăt și nou e greu să-l compari cu altceva. Asta e viziunea noastră despre cum va arăta, în mai puțin de trei luni, locul în care acum 100 de ani s-a născut România. Pentru că aici, la Alba Iulia, nu ne-am ghidat niciodată după principiul merge "ș'așa". Așteptarea e mai ușoară când știi ce e la capătul ei. Înainte de a îmbina complet planul cu realitatea, aș vrea să știu și opinia ta”, spune Mircea Hava.

Principalele lucrări, care trebuie finalizate până la sfârșitul lunii noiembrie 2018, vizează amenajarea Parcului Unirii în suprafață de 28.063,89 mp, realizarea podului Marii Unirii cu o lungime de 131 ml, realizarea Pieței de Ceremonii în suprafață de 4.400 mp, Monumentul Marii Unirii cu o înălțime de 22 m și o greutate de 1.530 tone, refacerea pasajului subteran de legătură între Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei, în suprafață de 405 mp.

Adauga comentariu