Accident rutier la Partoș: ”Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă, de care mă pot bucura din plin!” UPDATE: Iulian Bunea spune că nimeni nu a fost rănit

Un accident rutier a avut loc, ieri, la ora 11.30, în Partoș, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. Consilierul local Iulian Bunea, victimă a accidentului, a ajuns la spital pentru investigații medicale. Din fericire, starea lui de sănătate este bună, iar în această dimineață, într-o postare pe Facebook, a povestit ce s-a întâmplat.

”M-am născut a doua oară!

Ieri, cineva a făcut o manevră riscantă punând în pericol atât viața mea cât și a altor persoane, grăbindu-se pentru câteva secunde în plus și pentru câțva metrii mai în față în coloană, o grabă inutilă din care a rezultat un impact puternic, acel cineva venind de pe contrasens și intrând direct în mine, chiar dacă am încercat în fracțiunile de secundă să trag dreapta și să opresc.
M-am trezit într-o imagine apocaliptică, cu mult praf de airbag în mașină, neauzind nimic datorită airbag-urilor care s-au declanșat și văzând că din mașina care m-a lovit și blocat iese mult fum.
Șoferul de tir încerca să îi tragă pe ceilalți afară fără mari șanse până au intervenit și alte persoane, eu am sărit pe ușa din dreapta cuprins de adrenalină.
Câteva minute bune am fost în stare de șoc, am reușit să apelez serviciul de urgență și să cer ajutor.
După aproximativ 5 ore de investigații medicale am aflat că sunt bine, bătucit destul de rău, dar bine, le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la UPU Alba.
În timp ce mă aflam în spital am primit un telefon de la cel vinovat și mi-a spus că își face griji pentru permisul lui care a fost reținut pentru 3 luni, mi s-a părut foarte ironic și de o nesimțire imensă să îmi spună așa ceva, putea fi mult mai rău atât pentru mine cât pentru ceilalți, în asemenea cazuri o să propun un amendament legislativ minim 1 an suspendarea permisului de circulație iar ulterior făcută reexaminare. 
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă de care mă pot bucura din plin și vă mulțumesc vouă celor mulți care ați aflat de această oribilă întâmplare și mi-ați transmis gânduri bune!”
, a scris Iulian Bunea.

UPDATE: Contactat de www.ziardealba.ro, Iulian Bunea a spus că în accident au fost implicate trei autovehicule - două autoturisme și TIR-ul care a provocat totul. În autovehicule se aflau patru persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

”Sunt bine! Dumnezeu ma iubește foarte mult!”, ne-a spus Iulian Bunea.

Adauga comentariu